Toklu Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ilçede Yıldız Kız Voleybol Turnuvası´nda 2. oldu. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında ilçede Kız Voleybol Turnuvası´nda 1. oldu 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında ilde Kız Voleybol Turnuvası´nda 3. oldu 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında ilçede Kız Voleybol Turnuvası´nda 1. oldu

Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: Öğretmenler için ilçe merkezine Servis bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler: Voleybol Kız ve Erkek Takımı ile Voleybol Erkek Takımımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tokluoo.meb.k12.tr

Adres - TOKLU KÖYÜ TOKLU KÜME EVLERİ TOKLU İLKOKULU BLOK NO 60 İDİL / ŞIRNAK

Yerleşim Yeri - Toklu Köyü İdil/ŞIRNAK

Adres - TOKLU KÖYÜ TOKLU KÜME EVLERİ TOKLU İLKOKULU BLOK NO 60 İDİL / ŞIRNAK

Ulaşım Köy, asfalt yola 1 km uzaklıkta olup ulaşım kolaylığı mevcuttur.İlçeden okula geliş-gidiş öğretmen servisiyle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 90 km, ilçe merkezine 15 km